Show- en Marchingband

Imposant Muziekkorps 

Jong Sebastianus 

Toonaangevend Jeugdkorps

Schuttersgilde

Traditioneel Militairkorps

 

Academy Kidz

Spelend Leerzaam

Flagge Deutschlands Flag of the United Kingdom nederlandse vlag

De Gendtse Kermis en Schuttersfeesten 2022 (#DGSF22)

Koop hier online entreekaarten voor de tent

2019 Schutterstent gendtse kermis en Schuttersfeesten Gendt

Agenda

Jong Sebastianus

Muziekkorps
2018 Jong Sebastianus Gendt
Dit korps van jeugdige muzikanten, in de leeftijd van 9 tot 16 jaar, behoort al enkele jaren tot de top van de Nederlandse jeugdkorpsen.
Zij nemen met regelmaat deel aan het Open Nederlands Kampioenschap voor Jeugdkorpsen, Nationaal Kampioenschap Indoor en diverse Jeugdfestivals. Jong Sebastianus draagt net als het grote korps van de vereniging de bekende, zwarte uniformen met rode, gouden en witte accenten
Jong Sebastianus, bestaande uit door de Sebastianus Academy kwalitatief goed opgeleide jongens en meiden, is een graag geziene gast in binnen- en buitenland op taptoevelden en streetparades.
 
 
Jeugdgilde 
2017 Jeugdgilde DSC 9989
Jonge kruisboogschutters en jeugdige vendeliers zijn op spectaculaire wijze bezig met het beoefenen van hun kunsten. Kinderen in de leeftijd van 5 tot 16 jaar zijn een toevoeging aan het korps van Jong St. Sebastianus en vormen het Jeugdgilde St. Sebastianus. Leden die het exercitie diploma hebben behaald mogen met kruisboog (dummy) mee naar de optredens. De vendeliers worden op de Sebastianus Academy opgeleid door Mark Venselaar, tevens vendelier in het eigen korps.